Reply To: HELP! kipufogó rendszer tervezés

Kezdőlap > Fórumok > Műszaki Fórum > Tuning Fórum > HELP! kipufogó rendszer tervezés > Reply To: HELP! kipufogó rendszer tervezés

#12202
Avatar
Anonymous
Participant
  • Hozzászólások: 27

Helló Mindenki!

Csak gondoltam beszámolok róla, hogy az átépítés óta belement a mociba a 3000. km és lekopogom teljesen hibátlan! Az általunk tervezett rendszer nagyon jól muzsikál,a Dynojet beállítás nagyon jól sikerült a (olyannyira, hogy még van plusz 4 fokozat amivel még több anyagot kaphatna, de így a 2. fokozaton is szinte sokat kap) :hurrrrrrra: Szerencsémre nem vettem meg a mikuni tm40 karbit mivel teljesen felesleges lett volna. Ajánlom mindenki figyelmébe a dynojet kitet, nagyon jól kalibrálható, bőven bőven adagolható vele plusz üzemanyag és lényegesen olcsóbb mint egy mikuni karburátor. :coooool:
Nem kellett bele szerencsére semmilyen fojtást, db killert gyártanunk, mert még mint az előbb írtam bőven lehetne kb kétszer ennyi anyagot adni neki. A fogyasztás is hihetetlen számomra, ugyanis most is eljárok vele 5-6 liter között! :woohoo:
És nem elhanyagolható, hogy érezhetően egyenletesebben, kicsit agresszívabban megy.
Úgyhogy a kezdeti ijedtséggel szemben most nagy az öröm. Mellékeltem képet a jelenlegi állapotról, kicsit még egyedibbé varázsoltam :D (kicsi karbon tükrök, felni külső ív festés, alsó motorvédő lemez lefestés, egyedi kézzel készült hővédő a leömlőkre)

Minden jót Nektek, jó hosszú szezont, széles utat, baleset mentes motorozást kívánok! :)
fmxdomklub.jpg
fmxdomklub2.jpg