Reply To: HELP! kipufogó rendszer tervezés

Kezdőlap > Fórumok > Műszaki Fórum > Tuning Fórum > HELP! kipufogó rendszer tervezés > Reply To: HELP! kipufogó rendszer tervezés

#12215
Kanyar
Kanyar
Moderator
  • Hozzászólások: 844

Pici írta:

nx650r írta:

Nem akarlak elkeseríteni de a mikuni tm 40 es karbival jelentősen javul a teljesítmény és a gázreakció.Amit te azzal a gyári karbival soha nem fogod tudni überelni de még csak megközelítteni se.Tehetsz bele akár milyen Dynojet-et akkor se tudja fel venni a versenyt egy síktolattyús gyorsíttó pumpás karbival :rotfl: Majd egyszer próbálj ki egy olyan domit amin ilyen karbi van :salala: csak majd ne csodálkozz ha az első kerék többet lesz a levegőbe mint a földön :rotfl:

Teljesen tisztában vagyok vele, hogy mivel mit érhettem volna el… Nyilván, ha annyira húzta volna a zsebem +100ezer forint akkor megvettem volna a mikunit. Nyilván, ha annyira tele lennék nem magam készítem el 2 hónap alatt a teljes rendszert (amit bátran csinálhatsz utánam és akkor kezdhetsz röhögni), hanem rendelek egyet 170 ezer Forintért. De örülök, hogy ilyen jó ízűt röhögsz ezen. Nekem ez a verzió is teljesen megfelel és nem akarok semmit sem überelni. Csak azért gondoltam, hogy leírom a tapasztalataimat, mivel eddig itt mindenki csak ijesztgetett a hengerfej repedéstől egészen a teljesítmény vesztésig… erre meg minden TÖKÉLETES.
Miért van az, hogy én ezen az oldalon még egy támogató, dicsérő hozzászólást nem kaptam? De nem is kellene csak mondjuk ne állandóan b*szogatva legyen az ember. :nemtom:
Jaa megvan! Azért, mert tipikus magyar emberek vagytok, akik nem ismerik el a másik munkáját és nem tudnak örülni a másik sikerének. Ehhez csak gratulálni tudok, pedig azt hittem, hogy a motorosok jó emberek, de hát vannak kivételek sajnos… :fuuuuuck:
Az összehasonlítás kedvéért linkelek egy német fórumot, ahol ugyanígy a kezdetektől közzétettem a munkám és tanácsokat kértem ott is. El lehet olvasni az ottani kommenteket és el lehet gondolkodni…
http://fmx.spacedout.de/index.php?page=Thread&threadID=5157&s=84a90df3edb751a9174c1643ce85331dc4249720
…persze abban biztos vagyok, hogy ezt nem sokan fogják megtenni, hanem egyből a szokásos fikázásba, anyázásba kezdenek…lehet azt is, kinek mit enged meg az IQ szintje. Sőt abban is biztos vagyok, hogy most majd ki leszek tiltva az oldalról, de tudjátok mit, inkább törlöm magam, mert egy ilyen közösségnek még véletlenül sem akarok a tagja lenni.

(kinek nem inge, ne vegye magára)

:hellllllo:

Hát ez gyönyörű! :nemtom:
2 oka lehet annak hogy így érzed a német forumhoz képest. Az egyik hogy nem rajongtak körbe, a másik, hogy nem a lényeget érted ki az írásból hangsúly nélkül, és ezért mindenki bunkó veled?
Pedig tényleg szép és nehéz mutatvány a kipud.


Járt utat a járatlanra cseréld le!