Reply To: kipufogó

#7257

Kanyar
Moderator
  • Hozzászólások: 844

andris2105 írta:

Kanyar írta:

andris2105 írta:

Sziasztok!

Ez az első hozzászólásom.
Nekem az SLR-re (25 kW fojtott) egy LeoVince kipu került – használt -, amibe csináltattam egy 32mm átmérőjű fojtást (nem perforált cső, de kb. 15 cm hosszú). Ez egyrészt az irdatlan hang miatt kellett ( :tapsss: ), másrészt a henger feltöltés miatt is – bár a karbi még nincs hozzálőve. A leömlők maradtak az eredetiek, az "Y" egy XR600-ból van, ezzel lett közösítve egy csőbe. Így spóroltam némi súlyt is (kb. 7 kg-ot).
Persze további tuning még kellene, konkrétan a fojtást kellene eltávolítani + egy Domi vez.tengely. :egssss:

Üdv,
Andris

Na, gratula! Hajrá!!!! :tapsss:

Na a fojtás el lett távolítva egy fojtatlan elektronika beépítésével – köszönet POC-nak a segítségért és a tanácsokért! :rulez:
Vez.tengelyt egyenlőre nem találtam, de ha lesz, akkor ahhoz még mindenképpen hozzá fog jönni egy sport szűrő és egy DynoJet kit is (vagy azzal egyenértékű átfúvókázás). Egyenlőre ennyiben maradok magammal, és tavasszal, ha kisüt a jó nap, akkor majd kipróbálom, hogy mennyit jelent az a plusz 4 kW. Az első úton pörgősebbnek, és robbanékonyabbnak éreztem a motort – ez a gyújtás módosulása miatt érthető is lenne -, de nem volt teljes a próbakör, mert nem volt fényes az időjárás.

A dynojettel joval többet fog enni, es ahoz kepest kicsi a fejlődes. :ooo:


Járt utat a járatlanra cseréld le!