Kezdőlap > Fórumok > Műszaki Fórum > Tuning Fórum > Főtengely
- This topic has 4 replies, 2 voices, and was last updated 7 years, 3 months ago by
Kanyar.
-
AuthorBejegyzés
-
2013-05-20 at 09:19 #7427
Ha már tuning téma,ez is fontos része a dolognak.Ha meg felesleges,akkor kérem törölni,vagy áthelyezni!
Szóval napok óta bújom az adriver-t és a thumpertalk-ot a tuning témakörben.
Több helyen olvasom a lökethossz módosítást.Van aki 2mm-rel növeli,de sok esetben olvastam hogy a lökethosszt feltolták egészen 90mm-re.
Na ezt hogyan oldották meg?A 2mm növelést esetleg egy eltolt csappal?Viszont milyen hajtókart rakhattak bele,mert nyilván rövidebb kell a gyárinál.
Úgy olvastam hogy ilyen modokkal egészen 800ccm-ig is feltolták a térfogatot.Persze plusz hűtés,meg olajhűtő..stb kellett még mellé,de szívesen kipróbálnám mi nyomatéka lehet egy ekkora jószágnak!
Itthon meg tudja valaki oldani megbízhatóan ezt a löket növelést?2013-09-06 at 19:57 #12305Lassan összeáll hogy mit is akarok csinálni!
De megint megakadtam!
Az lenne a kérdésem hogy a hotcams tengelyem mellé,ami 258fokot nyit és 8.8mm-t emel,betehetem-e az xr600 hajtókart anélkül hogy összegubancolódjon a dugattyú a szelepekkel?Vagy maradjak a gyári mn9 hajtókarnál,mert nincs annyi hely közöttük?
Illetve a wössner vagy wiseco dugattyúk léteznek-e zsebes változatban,hogy abba nyissanak a szelepek?2013-10-01 at 19:04 #12299Poc írta:
Lassan összeáll hogy mit is akarok csinálni!
De megint megakadtam!
Az lenne a kérdésem hogy a hotcams tengelyem mellé,ami 258fokot nyit és 8.8mm-t emel,betehetem-e az xr600 hajtókart anélkül hogy összegubancolódjon a dugattyú a szelepekkel?Vagy maradjak a gyári mn9 hajtókarnál,mert nincs annyi hely közöttük?
Illetve a wössner vagy wiseco dugattyúk léteznek-e zsebes változatban,hogy abba nyissanak a szelepek?Wössner XR600 101-es dugó? nem olyan problémás! viszont növeli a kompressziot.
Járt utat a járatlanra cseréld le!
2013-10-01 at 20:08 #12300Kanyar írta:
Poc írta:
De megint megakadtam!
Illetve a wössner vagy wiseco dugattyúk léteznek-e zsebes változatban,hogy abba nyissanak a szelepek?Wössner XR600 101-es dugó? nem olyan problémás! viszont növeli a kompressziot.
Igen!Az lesz,azóta sikerült utánajárnom,de 102-es lesz a dugattyú!
A nagy vízen túl rendszeresen használják ezt a kombinációt.Meg sikerült beszereznem egy tm40-6 karbit is.2013-10-01 at 20:50 #12326Poc írta:
Kanyar írta:
Poc írta:
De megint megakadtam!
Igen!Az lesz,azóta sikerült utánajárnom,de 102-es lesz a dugattyú!
A nagy vízen túl rendszeresen használják ezt a kombinációt.Meg sikerült beszereznem egy tm40-6 karbit is.Az jó kombó!
Járt utat a járatlanra cseréld le!
-
AuthorBejegyzés
You must be logged in to reply to this topic.