- This topic has 3 replies, 3 voices, and was last updated 8 years, 8 months ago by .
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
You must be logged in to reply to this topic.
Kezdőlap > Fórumok > Műszaki Fórum > Hibák Fóruma > Kerékcsapágy
Az érdekelne hogy milyen a domi kerékcsapágya és milyen a méret.Kell e valami spéci szerszám hozzá?Nekem hallatszik valami kis morgás az első kerékből mikor a kerék a földön van és tolom a gépet, a csapágyra gondolok.
theamp írta:
Az érdekelne hogy milyen a domi kerékcsapágya és milyen a méret.Kell e valami spéci szerszám hozzá?Nekem hallatszik valami kis morgás az első kerékből mikor a kerék a földön van és tolom a gépet, a csapágyra gondolok.
A csapágy nem extra méret 6202-es bármelyik csapágyboltban kapsz.Rezsóra,vagy hőlégfúvóra lesz szükséged,hogy felmelegítsd az agyat,és a csapágy szépen kipottyan a helyéről…
szicsu írta:
theamp írta:
A csapágy nem extra méret 6202-es bármelyik csapágyboltban kapsz.Rezsóra,vagy hőlégfúvóra lesz szükséged,hogy felmelegítsd az agyat,és a csapágy szépen kipottyan a helyéről…
![]()
6202 2RS
Járt utat a járatlanra cseréld le!
Kanyar írta:
szicsu írta:
theamp írta:
![]()
6202 2RS
Tényleg!Elfelejtettem,hogy zárt… :ooo:
You must be logged in to reply to this topic.