Kezdőlap > Fórumok > Egyéb témák > PUB > Csevegő > naa
Na mivan? senki nem mer belépni? működik?
Üdv, Stancy
stancy írta:
Az oldal szuper lett!A régi nick nevemmel nem tudtam belépni,nem jött aktiváló levél.Nem baj egy kicsit átkeresztelkedtem,így már f@sza
Teky írta:
stancy írta:
Az oldal szuper lett!A régi nick nevemmel nem tudtam belépni,nem jött aktiváló levél.Nem baj egy kicsit átkeresztelkedtem,így már f@sza
![]()
Leírtam a főoldalra hogy a gmailes aktiváció le volt tiltva. most ugyan engedélyeztem, de nem tudom hogy működik e. minden esetre ti 2-en manuálisan beengedésre kerültetek.
kimaradt… a másik nevedet is használhatod, aktiváltam. válassz
Üdv, Stancy
Mindegy már jó lesz ez a név is,a régit már úgy is meguntam.
nekem még egy kicsit sokkkk!
Nekem is sikerült regisztrálni!:D Nagyon jó ez az oldal, tetszetős!!!
Majd jól feltöltjük!
A másik is üres volt kezdetben.. rajtunk múlik.
Üdv, Stancy
Müködik, még nem jöttem zavarba.
Járt utat a járatlanra cseréld le!
A régi linkek, telefonszámok, bontók adatai felkerülnek az új oldalra? Jó volt belőlük csemegézni.
imicsavo írta:
A régi linkek, telefonszámok, bontók adatai felkerülnek az új oldalra? Jó volt belőlük csemegézni.
Igen. mindent vissza teszek, csak egyszerre nem tudok mindent. Először a beállításokat kell megcsinálnom, hogy működjön minden funkció, rendesen.
viszont a régi fórummal egyenlőre bajba vagyok. lehet nem lesz..
ha valaki nagyon ért az mysql adatbázisokhoz jelentkezhetne…
Üdv, Stancy
Gratulálok Stancy maestro jó lett az oldal , még jó hogy van egy informatinátor a csapatban
De kérlek ne káromkodj ilyen qymp izéket nekem még az FTP is új volt
Küldd el a címed privátban hozzá járulnék a honlap díjához
"Csak szerényen" :-D
Basszus, a sportmotoroknak ennyire nincs áruk?http://www.kepesmotor.hu/kawasaki-sportmotor/p280180
Ti meddig használjátok a motorotokat?Télére elrakjátok,vagy négy évszakos a gépezet?
Teky írta:
Basszus, a sportmotoroknak ennyire nincs áruk?http://www.kepesmotor.hu/kawasaki-sportmotor/p280180
hát ez egy 16 éves motor, se forgalmi se rendszám.. mégis mennyit ér? szerintem ennyit sem.
Üdv, Stancy
Teky írta:
Ti meddig használjátok a motorotokat?Télére elrakjátok,vagy négy évszakos a gépezet?
Halálunkig.:D na jó ez morbid. Én pl hóban is imádok menni..
Üdv, Stancy
You must be logged in to reply to this topic.