- This topic has 11 replies, 5 voices, and was last updated 11 years, 1 month ago by .
Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
You must be logged in to reply to this topic.
Kezdőlap > Fórumok > Műszaki Fórum > Olajos Fórum > Motorolaj > olajszűrő
hát igy passz. Én hilflo-t szoktam venni abból kell a hf 112-es. és 900 ft.
vedd ki a dobozból és úgy fotózd le, de minden irányból.
Üdv, Stancy
Ha a dobozban az van ami passzol a DOMIDHOZ, akkor jó. A MANN filter egy minőségi termék, nem tudom az árát, de szerintem jóval drágább mint a HIFLO. Opti
Opti írta:
Ha a dobozban az van ami passzol a DOMIDHOZ, akkor jó. A MANN filter egy minőségi termék, nem tudom az árát, de szerintem jóval drágább mint a HIFLO.
Opti
ezt most úgy irtad mintha a hiflo. és a mann szüröje, nem ugyan abban a gyárban készülne, vietnámban… ja a putoline is ott készül.
Üdv, Stancy
Már nem emlékszem mennyi volt,mert az olajjal együtt vettem,de találtam róla valamit.
Két milliméterrel magasabb mint ami benne volt,a külső meg a belső átmérő egyezik.
Made in Chille
Teky írta:
Már nem emlékszem mennyi volt,mert az olajjal együtt vettem,de találtam róla valamit.
Két milliméterrel magasabb mint ami benne volt,a külső meg a belső átmérő egyezik.Made in Chille
a 2mm még nem lesz gond remélhetőleg, mert ugye rugó nyomja. Igy nehezebb lesz össze nyomni a rugót.
Üdv, Stancy
Félre értesz nem bírálom a HIFLÓT, én is azt használom, csak jelezni szerettem volna, hogy nem egy sz..r. Opti
Opti írta:
Félre értesz nem bírálom a HIFLÓT, én is azt használom, csak jelezni szerettem volna, hogy nem egy sz..r.
Opti
szerintem nem is létezik . mind szabvány, különben nem kerülhetne forgalomba.
ilyen a hiflo HF 112:
Üdv, Stancy
Én is Hiflo-t akartam venni,de ahol az olajat vettem,ezt forgalmazzák.Majd legközelebb azt veszek,gondolom addig jó lesz ez is.
Szűrők közül szerintem ez a legdrágább!Ennél még a K&N is ócccóbb!
Hiflo filtert használok 15éve.Egyszer sem volt gondom vele.
Járt utat a járatlanra cseréld le!
You must be logged in to reply to this topic.