Kezdőlap > Fórumok > Műszaki Fórum > További műszaki témák > Ültetés!
Olyan kérdésem lenne felétek,h dominátort lehetséges ültetni?? A ülésmagasság csökkentése mivel jár ha lehetséges?? Vagy felejtős az ilyen beavatkozás??
Válaszotokat előre köszönöm!!!
Üdv.
guupy12 írta:
Olyan kérdésem lenne felétek,h dominátort lehetséges ültetni?? A ülésmagasság csökkentése mivel jár ha lehetséges?? Vagy felejtős az ilyen beavatkozás??
Válaszotokat előre köszönöm!!!Üdv.
Hali!
Hát az ülésmagasságon lehet csökkenteni úgy 5cm-ert!
Maga az ülés szivacsa süllyesztésével(SOFŐRNÉL!!)(de többet nem igen,mert akkor nem marad húsréteg ) Én is át szabattam egy kárpitossal és újrahúzta!
Előnye:jobban leér a lábad és meg is tart gyorsításkor!
Futóművet még nem halottam ennél a típusnál ültetni,ha erre gondoltál!!!Mindenki csak emeli ezeket a gépeket
Széles utat !!!
guupy12 írta:
Válaszotokat előre köszönöm!!!Üdv.
Kanyart keresd ez ügyben!Már csinált alacsonyabb ülésmagasságú Domit az eredeti hasmagasságot megtartva!!!
Köszönöm a válaszotokat!!!
Üdv.:
Nekem meg lassan ejtőernyő kell nem protektor.
Én a hátsó teleszkóp alá esztergáltattam egy 2.5cm-s pogácsát.A Motor háta feljebb van vagy 7-8 centivel tuti.Meg kormány magasítót kapott.Állt egymás mellett az enyém,meg egy gyári FMX,olyan volt mintha a másik valami kis 125-ös lenne.Eleje háta sokkal magasabban volt az enyémnek.
guupy12 írta:
Köszönöm a válaszotokat!!!
Üdv.:
Keressek képet?
Járt utat a járatlanra cseréld le!
Igen szívesen látnák pár képet!!!!
Köszi!!
Köszi!!
Látom az ülésen amit mondtál!!
Remélem küld a tulaj még képeket!!!
Üdv.:
Köszi!!!!!!!
Erre hogy tudok rá nagyítani????
guupy12 írta:
Köszi!!!!!!!
Erre hogy tudok rá nagyítani????
Sehogy mert nagyon kicsi.
Járt utat a járatlanra cseréld le!
Köszönöm!!!!!
Esetleg bontott ülést ami nem kell hogy jó állapotban legyen hol találnék!!??
Köszönöm!!!!
You must be logged in to reply to this topic.