Kezdőlap > Fórumok > Műszaki Fórum > Hibák Fóruma > Vezérmű tengely
- This topic has 10 replies, 4 voices, and was last updated 7 years, 7 months ago by
bbela.
-
AuthorBejegyzés
-
2013-01-05 at 14:20 #7409
Hali újra itt
!
A következő érdekelne engem:Kikaptam a vez.tengelyt,Lánc csere miatt !!
Próbáltam rájönni hogy is működik a Dekó és aszt vettem észre,hogy ami emeli a szelepet(karikázott)az eléggé mozog a átmérőbe kb:2mm!! ami látszik is a melete lévő síkhoz képest!! Ez alatt elvileg van valami gőrgő vagy hasonló,ami központosan tartaná??Ha igen ,hogy tudom levenni a lánckereket tartó alkatrészt a tengelyről(mert meg sem moccan) ??
Széles utat !!!
2013-01-06 at 11:31 #11681Szemi írta:
Hali újra itt
!
Próbáltam rájönni hogy is működik a Dekó és aszt vettem észre,hogy ami emeli a szelepet(karikázott)az eléggé mozog a átmérőbe kb:2mm!! ami látszik is a melete lévő síkhoz képest!! Ez alatt elvileg van valami gőrgő vagy hasonló,ami központosan tartaná??Ha igen ,hogy tudom levenni a lánckereket tartó alkatrészt a tengelyről(mert meg sem moccan) ??Üdv: Szemi
Annak kell mozognia 2mm-t, mert akkor képes elmozdulni emeléstől semleges pozícióba. Nem az oldalán emel, hanem a névleges átmérőnél.
Ne szedd szét, csak ha van hozzá prés szerszámod, mert a kerékagy meg tud nyomorodni a nem centrikus préseléstől.
Járt utat a járatlanra cseréld le!
2013-01-06 at 15:10 #11671Kanyar írta:
Szemi írta:
Hali újra itt
!
Próbáltam rájönni hogy is működik a Dekó és aszt vettem észre,hogy ami emeli a szelepet(karikázott)az eléggé mozog a átmérőbe kb:2mm!! ami látszik is a melete lévő síkhoz képest!! Ez alatt elvileg van valami gőrgő vagy hasonló,ami központosan tartaná??Ha igen ,hogy tudom levenni a lánckereket tartó alkatrészt a tengelyről(mert meg sem moccan) ??Üdv: Szemi
Annak kell mozognia 2mm-t, mert akkor képes elmozdulni emeléstől semleges pozícióba. Nem az oldalán emel, hanem a névleges átmérőnél.
Ne szedd szét, csak ha van hozzá prés szerszámod, mert a kerékagy meg tud nyomorodni a nem centrikus préseléstől.Azért kérdeztem,mert olyan mintha a dekó nem könnyítene indításkor!!Azt hittem,hogy ott kikopott a közepe és mivel sokat lóg,emiatt nem emel eleget nekem a szelepen!
Széles utat !!!
2013-01-06 at 18:17 #11673Szemi írta:
Kanyar írta:
Szemi írta:
Hali újra itt
!
Ne szedd szét, csak ha van hozzá prés szerszámod, mert a kerékagy meg tud nyomorodni a nem centrikus préseléstől.Azért kérdeztem,mert olyan mintha a dekó nem könnyítene indításkor!!Azt hittem,hogy ott kikopott a közepe és mivel sokat lóg,emiatt nem emel eleget nekem a szelepen!
Piros vonalnál emel.
Lehet a nehéz tekerés az aksi, önindító, vastag vezetékek hibája.
2013-01-06 at 20:58 #11695Kanyar írta:
Szemi írta:
Kanyar írta:
Szemi írta:
Hali újra itt
!
Piros vonalnál emel.
Lehet a nehéz tekerés az aksi, önindító, vastag vezetékek hibája.Ott alul emel?Én aszt hittem,hogy fent azzal szembe a kb:4 mm széles ív tetején,mer a szélső himba lépcsője arra rálóg !!
DE ezek szerint rosszul értelmeztem :ooo: !Te vagy a Szaki
Aksi,önindító másikon tesztelve! Kábel még kérdéses!
Köszi
Széles utat !!!
2013-04-29 at 18:44 #12094Sziasztok
Nincs valakinek vezérműtengelye ill. himbák eladó.
Sajnos az enyéim elég rendesen elfogytak2013-04-30 at 05:17 #12095bbéla írta:
Sziasztok
Nincs valakinek vezérműtengelye ill. himbák eladó.
Sajnos az enyéim elég rendesen elfogytakFigyelj oda az olajra!!!
2013-04-30 at 09:56 #12096Rendben.
De az előző tulaj sara, én már így vettem.2013-05-01 at 17:56 #12101bbela írta:
Rendben.
De az előző tulaj sara, én már így vettem.Összes himba kell?
2013-05-03 at 05:32 #12106A két szívó meg a vezér tengely. A kipukat megrendeltem, mert azért szép lassan halad a javítgatás.
2013-05-30 at 09:14 #12233Megoldottam, vettem egy másikat bontani
-
AuthorBejegyzés
You must be logged in to reply to this topic.