Az oldal átépítés alatt

under_construction

Készül a Dominator Klub új honlapja.

Mivel a régi oldal technikailag már volt tartható állapotban ezért kénytelen voltam ezt meglépni.
Teszteljétek, használjátok, ha valamilyen hibát találtok, kérem küldjetek egy üzenetet a Kapcsolat menüpont alatt, a hiba leírásával. Szerepeljen benne, hogy windows vagy linux, és a böngésző típusa amivel a hibát észlelitek, valamint a hiba pontos helye, és mikéntje. Folyamatosan javítom az általam észlelt hibákat. Ha “Az oldal nem elérhető” üzenetet kapod, akkor éppen szerkesztem, kérlek látogass vissza később. A tartalom folyamatos feltöltés alatt. Még sok a helyen a régi tartalom elérhető formázás nélkül (úgyhogy egy kicsit keszekusza jelenleg).

Nem tudom mennyi idő mire a teljes tartalom, és az összes menü, modul, funkció elkészül, ezért türelmeteket kérem. Ez az elérhető szabadidőmtől függ.Ha rendelkezel bármilyen adattal, információval, vagy csak javaslatod van a tartalmat és kinézetet illetően, várom leveled ide. Ha valakinek van egy infós tapasztalata és ráér annak a segítségét is szívesen veszem hogy minél előbb hadrendbe állhasson az új oldal. A későbbiekre nézve szívesen venném ha valaki küldene tartalmat az oldalra. A technikai dolgokat megoldom, de se írói se fényképész vénával nem rendelkezem. És pár új cikk és pár jó fotó sem ártana. De ha csak valaki a helyesírási hibákat térképezi fel az is jó lenne.

Köszönöm,
Dinnye


2 gondolat “Az oldal átépítés alatt

 1. szicsu

  Sziasztok!
  Kaptam egy meghívást,közzéteszem:
  Szeva !

  Szept 21.-én lesz a Honda Klubok Találkozója, ami egy aszfaltos gurulás és egy közös program a visontai go-kart pályán. Kaja lehetőség lesz.
  A program után egyénileg ki merre lát…

  Szeretnénk ha eljönnétek! Persze csakis Hondával! ;)

  Üdv: KT

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .